Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών (Δευτέρα – Παρασκευή). Ο χρόνος διεκπεραίωσης είναι η περίοδος μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, όταν η πληρωμή σας επαληθεύεται, η παραγγελία μεταδίδεται στο κέντρο εκπλήρωσης και τα είδη προετοιμάζονται για αποστολή. Οι χρόνοι αποστολής εξαρτώνται από την επιλογή στο ταμείο.

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς κόστος και εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@rog-one.gr ή στο 6987 041001.

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Αεροδρομίου 96, Τ.Κ. 57013, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να κάνετε ακύρωση αυτής.

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

3. Εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή εντός 3 ημερών, το σύστημα ακυρώνει αυτόματα την παραγγελία σας. Αφορά για παραγγελίες που έχει επιλεχτεί σαν τρόπος πληρωμής τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή μέσω κάρτας.

Ζημιά κατά την Μεταφορά

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ικανοποίηση των πελατών. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται για την ποιότητα και όλες οι αποστολές ελέγχονται προσεκτικά πριν φύγουν από την αποθήκη μας.

Ελέγξτε προσεκτικά την αποστολή σας κατά την άφιξη για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει καταστραφεί κατά την αποστολή. Όλες οι αξιώσεις για κατεστραμμένα προϊόντα πρέπει να γίνονται εντός 72 ωρών από την παραλαβή του πακέτου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε λεπτομερείς πληροφορίες εάν το προϊόν σας υπέστη ζημιά κατά την αποστολή.

Item added to cart.
0 items - 0,00