Όροι & Προϋποθέσεις

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “AlphaBank | Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι πληρωμής

Χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας. Το Rog-One.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω των καρτών σας. Με την επιλογή του τρόπου πληρωμής με κάρτα, ο χρήστης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Alpha Bank.

Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προιόντων. Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή θα γίνεται στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ υπάρχει επιπλέον χρέωση €1.5

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η εταιρεία μας τηρεί τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς με στοιχεία δικαιούχου “PATRON ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ” :

AlphaBank: IBAN GR0401404790479002330000924

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με την Courier. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες ενώ τα προιόντα αποστέλλονται την επόμενη ημέρα. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι €3 εώς 49€ & Δωρεάν για όλες τις παραγγελίες άνω των €50.

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα στο χρόνο που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας εώς ότου αυτή παραληφθεί από εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Αποστολές

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών (Δευτέρα – Παρασκευή). Ο χρόνος διεκπεραίωσης είναι η περίοδος μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, όταν η πληρωμή σας επαληθεύεται, η παραγγελία μεταδίδεται στο κέντρο εκπλήρωσης και τα είδη προετοιμάζονται για αποστολή. Οι χρόνοι αποστολής εξαρτώνται από την επιλογή στο ταμείο.

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς κόστος και εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@rog-one.gr ή στο 6987 041001.

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Αεροδρομίου 96, Τ.Κ. 57013, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να κάνετε ακύρωση αυτής.

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

3. Εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή εντός 3 ημερών, το σύστημα ακυρώνει αυτόματα την παραγγελία σας. Αφορά για παραγγελίες που έχει επιλεχτεί σαν τρόπος πληρωμής τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή μέσω κάρτας.

Ζημιά κατά την Μεταφορά

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ικανοποίηση των πελατών. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται για την ποιότητα και όλες οι αποστολές ελέγχονται προσεκτικά πριν φύγουν από την αποθήκη μας.

Ελέγξτε προσεκτικά την αποστολή σας κατά την άφιξη για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει καταστραφεί κατά την αποστολή. Όλες οι αξιώσεις για κατεστραμμένα προϊόντα πρέπει να γίνονται εντός 72 ωρών από την παραλαβή του πακέτου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε λεπτομερείς πληροφορίες εάν το προϊόν σας υπέστη ζημιά κατά την αποστολή.

Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των προιόντων που διατίθενται στο Rog-One.gr είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και σε ευρώ. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο χρήστης συναλλάσσεται με το κατάστημα με τιμολογιακές συνθήκες που ισχύουν κατά το χρόνο της παραγγελίας, ανεξάρτητα από το εάν αυτές μεταβλήθηκαν μεταγενέστερα.

Item added to cart.
0 items - 0,00